0%
100%

CPS Občine Ormož - Nagradna anketa

CELOSTNA PROMETNA STRATEGIJA OBČINE ORMOŽ


Občina Ormož v sodelovanju z zunanjim izvajalcem Fakulteto za gradbeništvo, prometno inženirstvo in arhitekturo Univerze  v Mariboru  pripravlja Celostno prometno strategijo, ki bo predstavila smernice razvoja trajnostne mobilnosti v naši občini. Obsegala bo pet stebrov: celostno prometno načrtovanje, hojo, kolesarski promet, javni potniški promet in motoriziran promet.

Pri pripravi si želimo pridobiti tudi vaše mnenje, saj je slednje pomembno za nadaljnjo analizo in izbor najprimernejših ukrepov strategije. S tem namenom smo za vas pripravili anketo, ki je anonimna. V kolikor želite sodelovati tudi v nagradni igri, ob koncu ankete izpolnite tudi svoje kontaktne podatke in se potegujte za nagrado - zložljivo kolo.

Anketa bo odprta do 8. maja  2018. Podatke, ki jih boste navedli v anketi bomo uporabili izključno za pripravo Celostne prometne strategije Občine Ormož in izvedbo nagradne igre. Nagradno žrebanje bo izvedeno ob zaključni javni razpravi Celostne prometne strategije, predvidoma v mesecu juniju 2018. Natančen datum bomo objavili na uradni spletni strani Občine Ormož in preko lokalnih medijev.


Pravila sodelovanja v nagradni igri so objavljena na spletni strani Občine Ormož, pod zavihkom Celostna prometna strategija. (http://www.ormoz.si/).

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>