0%
100%

Mladi v občini Ajdovščina

STRATEGIJA ZA MLADE V OBČINI AJDOVŠČINA 2019 - 2023

ANKETA

MLADI V OBČINI AJDOVŠČINA


Občina Ajdovščina je v sodelovanju z Mladinskim svetom Ajdovščina pripravila anketo, namenjeno mladim. Z njo želimo pridobiti informacije, mnenja in stališča mladih o njihovem položaju v družbi in vključenosti v lokalno politiko.
Anketa nam bo podala odgovore na vprašanja, kako mladi v občini ocenjujejo obstoječe ukrepe v okviru mladinske politike lokalne skupnosti, t.i. kako dostopna je občina mladim in kaj je potrebno spremeniti, da se bo zadovoljstvo mladih povečalo.
Anketa je namenjena analizi stanja pred pripravo lokalne Strategije za mlade v obdobju 2019 – 2023, zato te prosimo, da jo izpolniš vestno in v skladu s svojimi interesi.

Anketa je popolnoma anonimna in namenjena mladim med 15. in 34. letom starosti s prebivališčem v občini Ajdovščina. Sestavljena je iz šestih sklopov. Čas reševanja je okvirnih 20 minut.
Prosimo, da odgovoriš na vprašanja iz vseh sklopov in natančno upoštevaš navodila. Večina odgovorov je na obkroževanje, kjer je navedeno, je možnih več odgovorov.

Izkoristi priložnost in sodeluj pri načrtovanju naše prihodnosti v naši občini!

Za sodelovanje se ti najlepše zahvaljujemo!

Mladinski svet Ajdovščina

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>