TKD Chocolate Weekend 2018

 

Spoštovani člani in članice Taekwon-Do kluba Radovljica,

v vikendu med 21.4.2018 in 22.4.2018 bo v Radovljici potekal mednarodni seminar Taekwon-Do Chocolate Weekend 2018. Dogodek se bo odvijal v veliki telovadnici Srednje gostinske in turistične šole Radovljica. Seminar je namenoma umeščen v čas, ko v Radovljici poteka Festival čokolade, kar predstavlja dodaten razlog in možnost za organiziran družinski obisk starega mestnega jedra Radovljice. Seminar bo potekal v organizaciji ITF Slovenia, ITF Italia in German ITF. Vodila ga bosta naš glavni trener Master Željko Gvozdić in gostujoči Master Maurizio Troiano iz ITF Italia. Ker je pričakovati za naše okolje izredno velik obisk, smo k sodelovanju povabili še Iris Galinski, IV. DAN in Jano Galinski, V. DAN, obe iz German ITF, pri izvedbi seminarja pa bosta pomagala tudi Massimo D'Eredita, V. DAN in Sabina Verdi, III. DAN oba iz Italjanske ITF.

Za naš klub in za našo matično zvezo je to zelo pomemben dogodek, saj bomo v Radovljici ponovno gostili tako pomembne goste in ponovno organizirali Taekwon-do dogodek v tako velikem obsegu. Poleg očitnih razlogov za udeležbo, ki vključujejo izmenjavo znanja, prenos izkušenj in vzpostavljanje prijateljskih vezi med Taekwon-Do organizacijami, udeležba na tem dogodku izkazuje tudi vašo podporo Taekwon-do klubu Radovljica in upravičen ponos ob sodelovanju pri organizaciji takega dogodka.

Zaradi močne kadrovske zasedbe je ta seminar namenjen VSEM taekwon-doistom, ne glede na starost in dosežen pas. Izvedba v naši organizaciji omogoča še dodatne ugodnosti za člane Taekwon-do kluba Radovljica. Ker odpadejo naporna logistika in visoki stroški dolgih potovanj v tujino in namestitve tam in ker je strošek soudeležbe zgolj minimalni strošek kotizacije za izvedbo seminarja  v višini  10,00 EUR na osebo (udeležba le za 1 dan na seminarju) oz. 15,00 EUR (udeležba za 2 dneva na seminarju), udeležbo iskreno priporočamo ČISTO VSEM ČLANOM KLUBA. Kotizacija vključuje en/dva dneva seminarja, prigrizke in pijačo med pavzami, kupone za obisk Festivala čokolade v Radovljici. Za otroke, stare manj kot vključno 6 let je udeležba na seminarju brezplačna. Udeležba na večerji  v soboto 21.4.2018 v Hotelu Astoria je z doplačilom za vse udeležence in sicer 12,00 EUR za stare manj kot vključno 14 let, za vse ostale pa je strošek večerje 15,00 EUR.

Dogodek bo potekal v soboto, 21.4.2018 med 10.00 in 18.00, z večernim skupnim druženjem in večerjo v Hotelu Astoria Bled od 19.30 dalje, in v nedeljo, 22.4.2018 med 10.00 in 12.30. Prosimo vas, da si v navedenem terminu rezervirate vaš čas in čas vaših otrok, ter ga namenite udeležbi na tem odličnem dogodku.

Zaradi organizacije dogodka vas vljudno prosimo da vas in/oziroma vaše otroke prijavite na navedeni seminar preko obrazca v nadaljevanju. Za vsakega udeleženca je potrebno izpolniti svojo prijavo.

Hvala in lep pozdrav,
Ekipa TKD Radovljica

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>