0%
100%

Lepo je biti abonent Doma kulture Kamnik

RADOVEDNI KULTURNIK

Najlepše se Vam zahvaljujemo za čas, ki ga boste namenili izpolnjevanju te ankete. Na leto Dom kulture Kamnik obišče 16.000 ljudi, zato bi želeli izvedeti kaj več o Vas – kakšen program Vas zanima, katerih kulturnih dogodkov se najraje udeležujete, kaj si mislite o programu in kaj bi spremenili, kaj bi želeli videti ali slišati v Domu kulture Kamnik.

V zahvalo za vaš čas in odgovore bomo med vsemi sodelujočimi, ki boste v celoti izpolnili anketo in vnesli svoje ime, priimek ter e-mail naslov izžrebali eno osebo, ki bo prejela abonentsko izkaznico za abonma po izbiri za sezono 2018/19. Nagrajenec bo lahko izbiral med abonmaji Doma kulture Kamnik. 

Anketa je anonimna, podatki pa bodo namenjeni zgolj obdelavi in analizi programov Doma kulture Kamnik. Podatki bodo uporabljeni v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Splošni pogoji in pravila sodelovanja v nagradni anketi so objavljeni na spletni strani Doma kulture Kamnik (www.domkulture.org). 

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>