0%
100%

Anketa za družine s predšolskimi otroki

Pozdravljeni!
Cerkev na Slovenskem bo prihodnje pastoralno leto (2018-19) posvetila spremljanju družin z otroki od krsta do začetka obiskovanja verouka (torej s predšolskimi otroki). Za teološki simpozij, ki bo posvečen tej temi, pripravljam predavanje o temeljnih smernicah pastoralnega spremljanja družin z otroki od krsta do verouka. Ker ne želim govoriti mimo vas, staršev, ki vas ta tema najbolj zadeva, sem pripravil vprašalnik, s pomočjo katerega želim »slišati«, kje vi sami vidite možnosti, da bi vas Cerkev v tem obdobju spremljala, in kaj pričakujete od svoje župnije.
V vprašalniku je nekaj »odprtih« vprašanj. Lepo prosim, da pri teh vprašanjih vpišete odgovor. Zavedam se, da bo to od vas zahtevalo nekaj več napora. A prav ti odgovori bodo omogočili, da bo moje predavanje izhajalo iz resnične izkušnje tistih, ki jim Cerkev želi posvetiti pozornost.
Vprašalnik je namenjen predvsem staršem s predšolskimi otroki. Lahko ga izpolnite tudi starši z otroki, ki so že presegli to starost. Tudi vaš pogled na predšolsko obdobje vaših otrok predstavlja dobro refleksijo.
Prosim, odgovorite na vsa vprašanja. Vprašalnik je anonimen.  Za vaše sodelovanje se vam prisrčno zahvaljujem. Naj vas vedno in povsod spremlja Božji blagoslov.
Ivan Platovnjak, DJ

Prosim, da s klikom na Naslednja stran pričnete z izpolnjevanjem ankete. 

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>