0%
100%

Raziskava o seksu in drogah

Za kaj gre?

Vprašalnik se nanaša na seks, uporabo drog in tveganja, ki so s tem povezana.

SODELUJEŠ LAHKO, ČE SI:

- Moški, ki je imel spolne odnose tudi z moškim v zadnjem letu dni.
- Če si v zadnjem letu dni seksal tudi pod vplivom drog.

Koliko časa bo trajalo?

Vzame ti približno 15 do 18 minut, da vse izpolniš (ne skrbi, večinoma so odgovori samo za obkljukati). Izpolnjevanje ankete je prostovoljno in ga lahko kadarkoli prekineš. Če to storiš, se tvoji podatki ne bodo nikamor shranili. Prosimo, da to anketo izpolniš le enkrat.

Zakaj je pomembno sodelovati?

S sodelovanjem pri raziskavi nam omogočaš boljši vpogled v stanje uporabe drog pri seksu v Sloveniji med moškimi, ki seksajo z moškimi. Na podlagi rezultatov bomo lahko izboljšali storitve namenjene zmanjševanju škodljivih posledic, ki lahko nastanejo, kot posledica uporabe drog pri seksu. Pri izpolnjevanju vprašalnika pa boš morda pridobil tudi kakšno novo in koristno informacijo. Prispevaš tudi k temu, da bodo storitve namenjene MSM bolje financirane.

Kdo jo izvaja in financira?

Raziskavo izvajamo Društvo Legebitra, Društvo ŠKUC Magnus ter Združenje DrogArt, s finančno podporo Ministrstvo za zdravje Republike Slovenije.

Kdaj lahko vidim rezultate?

Rezultati bodo na voljo v prvi polovici leta 2018. Dostop do njih bo možen na spletni strani projekta www.kemseks.si.

Hvala za sodelovanje,
DrogArt, Legebitra, in ŠKUC Magnus
 

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>