Prijavni obrazec za Družbeno odgovorni HackathonZa prijavno na Družbeno odgovorni hackathon vas prosimo da izpolnite prijavni obrazec. 


PRAVILA

Na tekmovanje reševanja izzivov se lahko prijavi vsak ne glede na status, izobrazbo ipd. Udeleženci izzive podjetij rešujejo v skupinah od 2 do 5 članov. Sodelujoči ne smejo imeti poslovnih ali sorodstvenih vezi v sodelujočih podjetjih, katerih izzive rešujejo. Na začetku dogodka bo vsakemu udeležencu dodeljeno podjetje, za katerega bo reševal izziv. Oddane rešitve izzivov postanejo last organizatorja, pri čemer si organizator pridržuje le materialne pravice, avtorji pa obdržijo moralne pravice lastništva rešitev. Podatke zbrane ob prijavi bo zbiral Ekvilib Inštitut in jih bo uporabljal za neposredno trženje, lahko pa jih posreduje tudi partnerjem ali sponzorjem projekta. S klikom na “konec” se prijavljate na dogodek in potrjujete, da se strinjate s pravili.  

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>