0%
100%

PSIHOSOCIALNI DEJAVNIKI

Spoštovani,  
 
v okviru Inšpektorata RS za delo se izvaja anketa ugotavljanja stanja psihosocialnih dejavnikov v delovnih procesih , s katero želimo ugotoviti, kako se zaposleni počutijo na delovnih mestih v različnih delovnih organizacijah v  Republiki Sloveniji.  
 
Anketa vam bo vzela približno tri minute časa.  Vaše mnenje je zelo pomembno, saj bodo dobljeni rezultati pripomogli k razumevanju medsebojnih odnosov v delovnem okolju in ukrepanju Inšpektorata RS za delo. 
 
Anketiranje je enostavno, s klikom na gumb "Naslednja stran" se pomaknete na naslednjo stran, s klikom na gumb  "Prejšnja stran" pa se vrnete na predhodno stran.   
 
Anketa je anonimna, vsi rezultati bodo predstavljeni kot skupni rezultati in ne bodo omogočali identite posameznika.  Podatki, ki jih boste posredovali, so zaupni in bodo varovani v skladu z anketnimi standardi. Uporabljeni bodo izključno za statistične namene. Anketa se izvaja ločeno za delavce in za delodajalce. 
  
Za sodelovanje se vam zahvaljujemo! 

Za pričetek izpolnjevanja ankete kliknite gumb "Naslednja stran".  

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>