Oskrbovana stanovanja v Trbovljah "Vila Barbara" - anketa

Družba Spekter d. o. o. iz Trbovelj namerava v sodelovanju s Stanovanjskim skladom RS z rekonstrukcijo bivše upravne stavbe RTH na Trgu revolucije 12 v Trbovljah urediti 18 oskrbovanih stanovanj, ki bodo namenjena najemu.  Zavezani dolgoletni tradiciji rudarstva v Zasavju, smo stavbo poimenovali »Vila Barbara«. Vila se nahaja v središču mesta. V njeni bližini pa je vsa pomembnejša infrastruktura (trgovine, pošta, banke, avtobusna postaja, …), ki bo uporabnikom stanovanj omogočila lažje bivanje in enostavnejše vključevanje v socialno okolje.

Rekonstrukcija stavbe bo predvidoma končana do konca naslednjega leta. V njej bodo stanovanja v velikosti od 50 do 68 m2, ki so v osnovi zasnovana za bivanje dveh oseb. Stavba in stanovanja bodo prilagojena tudi gibalno oviranim osebam. Vsako stanovanje bo imelo zagotovljeno parkirno mesto. V pritličju stavbe bo na voljo skupni dnevni prostor namenjen druženju uporabnikov stavbe.

Stanovanja se bodo oddajala v najem z razpisom in bodo namenjena osebam starejšim od 65 let. 

Prosimo, da odgovorite na vsa vprašanja skladno z vašimi pričakovanji in možnostmi.  

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>