fbpx Izvoz (Arhivi ankete) | 1KA
+
Ustvari anketo

Izvoz (Arhivi ankete)

V zavihku 'UREJANJE' - 'Arhiv' - 'Izvoz' lahko shranite in prenesete arhivsko datoteko vprašalnika. Izvozite lahko samo vprašalnik ali vprašalnik skupaj s podatki.

  • V podmeniju 'Vprašalnik' lahko s klikom na gumb 'Shrani' prenesete datoteko z vprašalnikom na svoj računalnik. Datoteka se shrani s končnico .1ka.
  • V podmeniju 'Vprašalnik in podatki' lahko s klikom na možnost 'Shrani' prenesete datoteko z vprašalnikom in podatki na svoj računalnik. Datoteka se shrani s končnico .1ka. To datoteko lahko kadarkoli prenesete nazaj na 1KA s klikom na 'Restavriraj anketo iz arhivske datoteke', skupaj s podatki se prenese tudi vprašalnik. Na ta način kopirate celotno anketo s podatki.

V obeh primerih lahko datoteko kadarkoli prenesete nazaj na 1KA in na ta način ustvarite isto anketo. Anketo uvozite nazaj preko vmesnika za kreiranje nove ankete. Če izvozite vprašalnik in podatke, se pri uvozu skupaj z vprašalnikom prenesejo tudi podatki. Na ta način kopirate celotno anketo s podatki. Ta možnost se pogosto uporablja pri prenosu anket iz naše strani na svojo lastno inštalacijo ali virtualno domeno in obratno.