fbpx Spremenjeno uporabniško ime Arnes računa | 1KA
+
Ustvari anketo

Spremenjeno uporabniško ime Arnes računa

Na 1ka.arnes.si obstoječega e-poštnega naslova ni možno spremeniti. Če pride do spremembe vašega Arnes uporabniškega imena, vam svetujemo:

  • da se v primeru, ko vaša organizacija spremeni ime svoje domene in posledično pride do spremembe v vašem Arnes uporabniškem imenu, obrnete na odgovorno osebo ali službo v svoji domači organizaciji (v manjših organizacijah za AAI-račune navadno skrbi informatik ali računalničar, v večjih organizacijah pa to funkcijo po navadi opravljajo tajništva in študentske oz. dijaške pisarne), da vam začasno omogoči dostop do vašega starega Arnes uporabniškega računa. Ob prijavi se vam bo namreč ustvaril novi uporabniški profil. Na vaš novi uporabniški račun si nato lahko prenesete svoje ankete;
  • da v primeru, ko zaradi določenih razlogov (npr. ob spremembi priimka) sami spremenite uporabniško ime Arnes računa, pred tem iz obstoječega uporabniškega računa izvozite svoje ankete. Po spremembi AAI uporabniškega imena,  se bo namreč na 1ka.arnes.si ustvaril nov uporabniški račun in do svojih anket, ne boste več dostopali. Ankete nato lahko prenesete na vaš novi uporabniški račun.