Iščemo sodelavce in sodelovanje

Zaradi povečanega števila uporabnikov (preko 20 tisoč registriranih uporabnikov) in obsega izvedenih anket (preko milijon izponjenih anket letno) iščemo sodelovanje v dve smeri:

1) sodelavce, predvsem študente, lahko tudi druge zunanje sodelavce, ki bi za začetek sodelovali pogodbeno. Stimulativno nagrajevanje. Možnost obsežnejšega in trajnejšega sodelovanja. Potrebno je vsaj 50 ur mesečno. Področja so naslednja:

 • Programiranje (PhP): Pomoč pri programiranju aplikacije 1KA. Programira se v jeziku PHP, pa tudi Java, zato so zaželene izkušnje s tem jezikom, ali pa se zahteva dovolj pred-znanja in motivacije za priučitev.
 • Pomoč pri razvoju in testiranju: Zaželene so izkušnje, predvsem pa nadarjenost in zanimanje za sistematičnost tovrstnega delo.
 • Pomoč pri promociji: urejanje vsebin in socialnih omrežjih ter spletna promocija. Zaželene so izkušnje, predvsem pa zanimanje za promoviranja storitve spletnega anketiranja. Posebej je dobrodošla kreativnost in domiselnost za splet, socialna omrežja, bloge, spletne skupnosti ipd.

2) Podjetja in organizacije, ki bi lahko v skladu z vizijo organizacijskega razvoja 1KA razvila in tržila podporo uporabnikom (svetovanje, pomoč, inštalacija, hosting, razvoj specifičnih funkcionalnosti in aplikacij ipd.).

Za več informacij in prijavo kontaktirajte cdi@fdv.uni-lj.si.

 • 27
  Mar

  Obveščamo vas, da bodo v sredo, 27.3.2019 od 22.00 do predvidoma 23.00 ure potekala redna vzdrževalna dela našega informacijskega sistema (IS), zato bo v tem času 1KA začasno nedosegljiva.

  Hvala za razumevanje!

 • 16
  Mar

  Z zadnjo nadgradnjo, ki je potekala v soboto, 16. marca 2019, smo izboljšali veliko obstoječih funkcionalnosti in implementirali tudi nove funkcionalnosti, razvite od januarja do marca 2019. Med slednjimi velja poudariti naslednje:

 • 25
  Feb

  V letu 2018 je število novih uporabnikov 1KA na osnovni inštalaciji, to je na oblaku (www.1ka.si), naraslo za 12 tisoč (skupno 54.335), število novih anket pa je naraslo za 38 tisoč (skupno 163.515).

 • 21
  Jan

  Izvedena je bila večja nadgradnja orodja za spletno anketiranje 1KA (verzija 19.01.18). Izvedenih je bilo veliko izboljšav obstoječih funkcionalnosti in implementiranih novih funkcionalnosti, razvitih v obdobju od oktobra 2018 do januarja 2019. 

 • 12
  Dec

  Naročniki lastnih namestitev orodja 1KA na lastnih strežnikih imajo sedaj na voljo namestitveni paket za nadgradnjo orodja 1KA na najnovejšo različico (verzija 18.10.27).

 • 07
  Dec

  Zadnja nadgradnja prinaša tudi pomembno novost: sedaj je možno vprašalnik, pripravljen v Wordovem (ali drugem tekstovnem) dokumentu, enostavno kopirati v 1KA.