Iščemo sodelavce in sodelovanje

Zaradi povečanega števila uporabnikov (preko 20 tisoč registriranih uporabnikov) in obsega izvedenih anket (preko milijon izponjenih anket letno) iščemo sodelovanje v dve smeri:

1) sodelavce, predvsem študente, lahko tudi druge zunanje sodelavce, ki bi za začetek sodelovali pogodbeno. Stimulativno nagrajevanje. Možnost obsežnejšega in trajnejšega sodelovanja. Potrebno je vsaj 50 ur mesečno. Področja so naslednja:

 • Programiranje (PhP): Pomoč pri programiranju aplikacije 1KA. Programira se v jeziku PHP, pa tudi Java, zato so zaželene izkušnje s tem jezikom, ali pa se zahteva dovolj pred-znanja in motivacije za priučitev.
 • Pomoč pri razvoju in testiranju: Zaželene so izkušnje, predvsem pa nadarjenost in zanimanje za sistematičnost tovrstnega delo.
 • Pomoč pri promociji: urejanje vsebin in socialnih omrežjih ter spletna promocija. Zaželene so izkušnje, predvsem pa zanimanje za promoviranja storitve spletnega anketiranja. Posebej je dobrodošla kreativnost in domiselnost za splet, socialna omrežja, bloge, spletne skupnosti ipd.

2) Podjetja in organizacije, ki bi lahko v skladu z vizijo organizacijskega razvoja 1KA razvila in tržila podporo uporabnikom (svetovanje, pomoč, inštalacija, hosting, razvoj specifičnih funkcionalnosti in aplikacij ipd.).

Za več informacij in prijavo kontaktirajte cdi@fdv.uni-lj.si.

 • 21
  Jan

  Izvedena je bila večja nadgradnja orodja za spletno anketiranje 1KA (verzija 19.01.18). Izvedenih je bilo veliko izboljšav obstoječih funkcionalnosti in implementiranih novih funkcionalnosti, razvitih v obdobju od oktobra 2018 do januarja 2019. 

 • 12
  Dec

  Naročniki lastnih namestitev orodja 1KA na lastnih strežnikih imajo sedaj na voljo namestitveni paket za nadgradnjo orodja 1KA na najnovejšo različico (verzija 18.10.27).

 • 07
  Dec

  Zadnja nadgradnja prinaša tudi pomembno novost: sedaj je možno vprašalnik, pripravljen v Wordovem (ali drugem tekstovnem) dokumentu, enostavno kopirati v 1KA.

 • 26
  Okt

  Z zadnjo nadgradnjo, ki je potekala v soboto, 27. septembra 2018, smo predvsem nadgradili zunanjo lupino spletnega mesta (tipske strani v responsive designu), kjer smo izboljšali izgled spletnega mesta na mobilnih napravah.

 • 26
  Sep

  Vabljeni k prijavi na MOOC (massive open online course), množični odprti spletni tečaj na temo spletnega anketiranja, ki bo izveden v sredini oktobra 2018. Tečaj, ki ga bo vodila dr.

 • 25
  Sep

  Z zadnjo nadgradnjo, ki je potekala v soboto, 8. septembra 2018, je bila izvedena večja prenova spletnega mesta 1KA. V celoti je bila prenovljena zunanja lupina spletnega mesta, tako postavitev tipskih strani (responsive design), kot tudi celotna barvna podoba in logotip 1KA.