Error message

Notice: Undefined index: cms_login_title in prijava_1ka_block_view() (line 265 of /var/www/1ka.si/www/frontend/drupal/sites/all/modules/prijava_1ka/prijava_1ka.module).

Registering a new user 1KA

Fill the form and create an account.

*Mandatory field
More >>
Vaš E-mail bomo uporabljali in hranili zgolj z namenom uporabe kot uporabniškega imena v orodju 1KA in ga tudi skrbno varovali kot predpisuje evropska zakonodaja. Tvojega e-maila ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaš e-mail bomo hranili toliko časa, kolikor bo aktiven vaš uporabniški račun v orodju 1KA. Za vsakega uporabnika beležimo sicer naslednje informacije: elektronski naslov, ime (vzdevek), tip uporabnika, jezik vmesnika, v katerem je uporabnik registriran), število anket, datum registracije, datum zadnje prijave, naročilo na prejemanje novic.

V primeru, da se strinjate z pošiljanjem obvestil, vam bomo na navedeni elektronski naslov do največ trikrat na leto poslali pomembne informacije o novostih 1KA, evalvacije 1KA, vabilo na dogodek. Od prejemanja novic se lahko kadarkoli odjavite. (v mail, ki ga dobi po registraciji dodati odjavo).
Do you have an account? Sign in

You can also register or login using your social network username.