0%
100%

Ocena LPK2015-2020

Lokalni program za kulturo (LPK) je strateški razvojni dokument načtrovanja in izvajanja kulturne politike, s katerim se ugotovi vloga in naloga kulture v razvoju mesta ter ugotovi javni interes zanjo. LPK opredeli kulturne prioritete,  cilje ter ukrepe za dosego ciljev.  
Mestni svet mestne občine Maribor je februarja 2015 sprejel dokument Lokalni program za kulturo Mestne občine Maribor za obdobje 2015 do 2020, ki je od takrat javno objavljen na spletnih straneh Urada za kulturo in mladino MOM (povezava). LPK se z letom 2020 izteka in začenja se priprava novega strateškega načrta razvoja kulture.  

Zato nas zanima, v kakšni meri njegovo dosedanje uresničevanje poznate in ocenjujete akterji in ustvarjalci kulture v mestu Maribor ter vaše mnenje o strateških prioritetah kulture v novem obdobju. Sodelovanje je anonimno in se vam zanj zahvaljujemo; rezultati ankete bodo po zaključku zbiranja odgovorov objavljeni na spletnih straneh Nevladna.org in uporabljeni za nadalnje korake pri izdelavi LPK 2020-2025.

(Če bi želeli dodati še kaj, kar nismo zajeli v anketi, nam lahko pišete na pip@zavodpip.si ali na koncu ankete).   
Hvala, 

Nevladna.org  

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>