0%
100%

Celostna prometna strategija Občine Bled

Anketa o prometu in javnih površinah
v Občini Bled 


Spoštovani!

 

Občina Bled je že leta 2016 pristopila k izdelavi Celostne prometne strategije, saj si v zadnjih letih močno prizadevamo za trajnostni in bolj uravnotežen razvoj vseh oblik prometa. Vsem občanom želimo omogočiti primerno dostopnost do različnih oblik javnega prevoza. Da bo celostna prometna strategija občine čim bolj prilagojena zahtevam in željam vas - uporabnikov, vam pošiljamo anketo, s pomočjo katere bomo dodatno identificirali probleme in podali usmeritve za nadaljnji prometni razvoj občine Bled. 


Odgovori nam bodo v veliko pomoč pri izbiri ustreznih ukrepov in zasnovi strategije prometnega razvoja kraja in občine. Zato Vas prosim, da anketo rešite in tako prispevate svoj delež k trajnostnemu razvoju naše občine.

Za sodelovanje se vam najlepše zahvaljujem.

Župan Občine Bled
Janez Fajfar  

 

Glavna nagrada: ELEKTRIČNI SKIRO
Ostale nagrade: Produkti blagovne znamke BLED LOCAL SELECTIONObrazložitev:
V anketi lahko sodelujejo vsi občani Občine Bled, ki so starejši od 12 let. V nagradni igri ne morejo sodelovati uslužbenci Občine Bled.

Vsi, ki boste oddali veljavno izpolnjen anketni vprašalnik ter v njem vpisali tudi svoje kontaktne podatke, se boste preko žrebanja potegovali za zanimive praktične nagrade. Če svojih kontaktnih podatkov ne želite posredovati, lahko anketo izpolnite anonimno. 

Spletna anketa je dostopna na strani Občine Bled. Tam najdete tudi informacije o nagradni igri in datum žrebanja, ki bo predvidoma konec meseca oktobra 2019.    

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>