Tržnica Upanja - Stična mladih 2019

Soglasje za zbiranje osebnih podatkov v anketi

Anketa, ki je pred vami, zbira osebne podatke:

  • Ime
  • Email
  • Lokacija
  • Telefon
  • Drugi identifikatorji

Ker bomo skupaj z vašimi odgovori zbirali zgoraj navedene osebne podatke, vas prosimo, da se pred izpolnjevanjem strinjate z zbiranjem vaših osebnih podatkov. Podrobnosti o zbiranju, hranjenju in obdelovanju vaših podatkov v tej anketi si lahko preberete tukaj. Politika zasebnosti in splošni pogoji so dostopni na tej povezavi.


Prosimo, označite, ali se strinjate z zbiranjem vaših osebnih podatkov:

Na srečanju Stična mladih poteka tržnica Upanja, kjer se na stojnicah predstavljajo mladinske organizacije, ki delujejo na poročju mladinske pastorale ali drugih dejanvostih, namenjenih mladim. Na osredjem prireditvenem prizorišču se predstavljajo organizacije, katerih ciljna publika so birmanci in dijaki, na samostanskem travniku pa so k prijavi stojnice povabljene organizacije, ki želijo nagovoriti študente in mlade v poklicih.

Če želite s svojo organizacijo prijaviti stojnico izpolnite sledečo prijavnico. Za dodatna vprašanja se obrnite na naslov sticna@katoliskamladina.si s pripisom: tržnica Upanja.

Rok prijave: 2.7.2019

Organizator si pridržuje pravico do podaljšanja roka prijave.
Število mest je omejeno, prav tako si organizator pridržuje pravico do zavrnitve prijave. 

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>