Prijava na informativno delavnico - Stran 1

Vabimo vas na brezplačni informativni delavnici za predstavitev Javnega razpisa »PILOTNI PROJEKTI RAZVOJA IN UVEDBE INOVATIVNIH REŠITEV ZA OHRANJANJE ZAVZETOSTI, PRODUKTIVNOSTI IN UČINKOVITOSTI STAREJŠIH ZAPOSLENIH«, ki je bil dne 7. 12. 2018 objavljen v Uradnem listu št. 79/2018 in na spletnih straneh sklada www.zavzeti.si in bosta potekali v prostorih GZS dne 19. 12. 2018 v Dravogradu od 10.00 do 12.00 ure in dne 20. 12. 2018 v Ljubljani, od 9. do 11. ure. Vabljeni k prijavi!

*Spoštujemo pravico do zasebnosti in varstva osebnih podatkov. Vaši osebni podatki bodo uporabljeni zgolj z namenom izvedbe te delavnice in analize strukture udeležencev. Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad Republike Slovenije jih bo hranil do konca trajanja programa Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile (ASI). Privolitev lahko kadarkoli prekličete prek e-naslova: asi@sklad.kadri.si.  

*

Prijavljam se na delavnico:

*

Ime:

*

Priimek:

*

Naziv podjetja:

*

E-naslov:
 

Delavnica bo izvedena v okviru programa Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile (ASI) in jo sofinancirata  Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>