0%
100%

Nagradna anketa DijaskiSvet.si in MestoMladih.si

Slovenska portala z uporabnimi informacijami - DijaskiSvet.si za učence in dijake ter tiste, ki to postajajo in MestoMladih.si za študente, zbirata mnenja mladih. Z izpolnjeno anketo nam pomagaš razširiti uporabno vsebino na portalih.

S sodelovanjem v anketi sodeluješ v nagradni igri. Žrebanje bo potekalo vsak četrtek ob 12.00, med 1.9. in 1.11.2018.

 

Za nadaljevanje klikni Naslednja stran. Anketa ti bo vzela 3 minute.  

Splošne pogoje nagradne igre lahko prebereš - tukaj
Izžrebanci bodo o nagradah obveščeni v roku treh delovnih dni po žrebanju. Nagrajenci bodo o nagradah obveščeni po elektronski pošti.  Izžrebanci v roku osmih dni po prejemu obvestila pisno potrdijo prevzem nagrade. Izžrebani nagrajenci lahko nagrado prevzamejo v roku 20 dni po žrebanju na uredništvu DijaskiSvet.si in MestoMladih.si (Mogenas d.o.o., Za krajem 5, Ljubljana) ali se jim nagrado pošlje na njihove stroške. Izžrebanci se strinjajo z javno objavo imena in priimka ter kraja bivanja. Izžrebanci so seznanjeni, da organizator obdeluje osebne podatke v skladu z veljavno zakonodajo (Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov). Podrobna pravila o poteku nagradne igre, nagradah, pravicah in obveznostih sodelujočih, izžrebancev in organizatorja so dostopna na spletnem portalu organizatorja. 

OPOZORILO: Za pravilno delovanje strani omogočite JavaScript v brskalniku oz. nadgradite vaš brskalnik na novejšo verzijo. Več >>