Anketa, ki je pred vami, zbira osebne podatke in podatke, ki jih posredujete v anketi:
Ker bomo skupaj z vašimi odgovori zbirali zgoraj navedene osebne podatke, vas prosimo, da se pred izpolnjevanjem strinjate z zbiranjem vaših osebnih podatkov. Posredovanje anketnih in osebnih podatkov je prostovoljno in pogoj za sodelovanje v anketi. V primeru, da podatkov ne posredujete, ne morete nadaljevati z izpolnjevanjem ankete. Podrobnosti o zbiranju, hranjenju in obdelovanju vaših podatkov v tej anketi si lahko preberete tukaj. Politika zasebnosti in splošni pogoji so dostopni na tej povezavi.
Prosimo, označite, ali se strinjate z zbiranjem vaših osebnih podatkov:
Prosimo, če si vzamete nekaj minut in s klikom na Naslednja stran pričnete z izpolnjevanjem ankete.
Trenutno ste v testnem vnosu ankete!Odgovori se bodo shranili in bodo posebej označeni.
Skoči na: Stran 1 - (Q1) 1 SPLOŠNA PREDSTAVITEV DOGODKA/PRIREDITVE - (Q59) Vpišite besedilo - (Q2) 1.1 Naslov dogodka/prireditve, kraj in čas trajanja - (Q52) 1.2 Kratka predstavitev dogodka/prireditve v besedi - (Q3) 1.3 Vodja dogodka/prireditve: - (Q4) 1.4 Kontakt za morebitne dodatne informacije (elektronski naslov in telefonska) - (Q5) 1.5 Opredelite ključne ciljne skupine in predvideno število obiskovalcev (komu je prireditev na - (Q49) 1.6 Katere so ključne skupine sodelujočih na prireditvi, torej tistih, ki na prireditvi sodelu - (Q6) 1.7 Opredelite povezavo dogodka z lokalnim okoljem v smislu podpore kulturni in kulinarični inov - (Q7) 2 POVEZAVA MED URBANIM OKOLJEM IN ZALEDJEM - (Q8) 2.1 Namen izvedbe dogodka (ustrezno obkrožite) predstavitev lokalnih pridelovalcev in hrane v lo - (Q57) 2.2 Koliko lokalnih pridelovalcev hrane/pijač je sodelovalo in se promoviralo na dogodku? - (Q9) 2.3 Koliko drugih akterjev je sodelovalo pri izvedbi dogodka (organizatorji, nastopajoči, podpor - (Q10) 2. 4 Koliko obiskovalcev se je udeležilo dogodka? - (Q1_2) 2.5 Ali so bili proizvodi, ki so bili predstavljeni v okviru dogodka/prireditve po njem vključen - (Q11) 2.4.1 Koliko?Stran 2 - (Q12) 3 TRAJNOSTNI RAZVOJ - (Q13) 3.1 Koliko lokalnih živil/jedi ste promovirali na dogodku? - (Q14) 3.2 Katera živila/jedi so bila izpostavljena kot lokalno najatraktivnejša in razpoznavna? Našt - (Q15) 3.3 Ali ste pri organizaciji in izvedbi vključevali in povezovali različne družbene skupine (n - (Q16) 3.3.1 Katere skupine so sodelovale? Definirajte. - (Q17) 4 IZOBRAŽEVANJE - (Q18) 4.1 Ali so v dogodku sodelovali tudi predšolski otroci, učenci, dijaki študentje? Koliko? - (Q20) 4.2 Ali ste v okviru organizacije in izvedbe dogodka sodelovali s kakšno izobraževalno instituc - (Q21) 4.2.1 S katero ali katerimi? Prosimo, da zapišete točna imena.Stran 3 - (Q22) 5 INOVATIVNOST - (Q23) 5.1 Ali je bil v okviru vašega dogodka razvit oziroma predstavljen kakšen nov kulinarični proi - (Q24) 5.1.1 Kateri nov kulinarični proizvod, ki je pripravljen izključno iz sestavin lokalnega okolj - (Q25) Koliko inovativnih proizvodov, predstavljenih v okviru vašega dogodka, je bilo tržno/promocijsk - (Q26) 5.3 Ali ste pri razvoju in inovativnosti novih kulinaričnih proizvodov vzpostavili kakšno novo - (Q27) 5.3.1 Koliko novih poslovnih partnerstev ali povezav se je vzpostavilo? - (Q28) 5.4 Koliko ljudi je sodelovalo pri razvoju in inovacijah kulinaričnih stvaritev? - (Q29) 6 PODPORA MALIM IN SREDNJIM PODJETJEM - (Q30) 6.1 Koliko malih in srednjih podjetij je sodelovalo oziroma bilo povezanih z vašim dogodkom/pr - (Q31) Ali v letošnjem letu razvijate oziroma ste že razvili kak nov tržni/promocijski projekt poveza - (Q32) 6.2.1 Kateri ali katere nove tržne/promocijski projekte?Stran 4 - (Q33) 7 GLOBALIZACIJA IN PREHRAMBENA PESTROST - (Q34) 7.1 Ali ste v času priprave, izvedbe in evalvacije dogodka razpoznali in evidentirali kakšno lo - (Q35) 7.1.1 Katero ali katere lokalne (avtohtone) sorte hrane ste razpoznali in evidentirali? - (Q36) 7.2 Koliko lokalnih pridelovalcev hrane, ki so sodelovali na dogodku goji domače/hišne, loka - (Q37) 7.3 Ali ste v tem letu razvijali oziroma razvili kakšen unikatni lokalni gastronomski proizvod - (Q38) 7.3.1 Kateri ali katere unikatne lokalne gastronomske produkte/spominke? - (Q39) 8 RAZNOLIKOST - (Q40) 8.1 Ali ste dogodek/prireditev promovirali tudi z znamko projekta ERG ? - (Q41) Zakaj niste promovirali tudi znamko projekta ERG? - (Q42) 9 UPORABA NOVIH TEHNOLOGIJ IN MEDIJI - (Q43) 9.1 Ali je bil vaš dogodek oziroma prireditev, z omembo sodelovanja v projektu ERG, promoviran - (Q44) 9.1.1 Prosimo naštejte kje točno se je promoviral dogodek in kolikokrat? - (Q19) 9.2 Ali je bil vaš dogodek oziroma prireditev, z omembo sodelovanja v projektu ERG, promoviran p - (Q58) 9.2.1 Prosimo naštejte kje točno se je promoviral dogodek in kolikokrat? - (Q45) 9.3 Ali je bil vaš dogodek ali prireditev z omembo sodelovanja v projektu ERG, promoviran s pomo - (Q46) 9.3.1 Zakaj niste uporabili IKT? - (Q47) 9.3.2 Katere IKT tehnologije ste uporabili, za kaj točno in kolikokrat? - (Q48) 9.4 Koliko finančnih sredstev namenjate za vzpostavljanje promocije lokalne gastronomije v tem l - (Q50) 10 SODELOVANJE Z OSTALIMI EVROPSKIMI GASTRONOMSKIMI REGIJAMI - (Q51) 10.1 Ali ste vaš dogodek/prireditev povezali s katerim dogodkom/prireditvijo v ostalih evropskih - (Q53) S katerim/katero? - (Q54) Na kakšen način ste se povezali? - (Q55) Ali je sodelovanje bilo tudi medijsko spremljano ? - (Q56) Prosim izberite kje se je promoviral dogodek in kolikokrat
1 SPLOŠNA PREDSTAVITEV DOGODKA/PRIREDITVE
1.1 Naslov dogodka/prireditve, kraj in čas trajanja
1.2 Kratka predstavitev dogodka/prireditve v besedi
1.3 Vodja dogodka/prireditve:
1.4 Kontakt za morebitne dodatne informacije (elektronski naslov in telefonska)
1.5 Opredelite ključne ciljne skupine in predvideno število obiskovalcev (komu je prireditev na
1.6 Katere so ključne skupine sodelujočih na prireditvi, torej tistih, ki na prireditvi sodelu
1.7 Opredelite povezavo dogodka z lokalnim okoljem v smislu podpore kulturni in kulinarični inov
2 POVEZAVA MED URBANIM OKOLJEM IN ZALEDJEM
2.1 Namen izvedbe dogodka (ustrezno obkrožite) predstavitev lokalnih pridelovalcev in hrane v lo
2.2 Koliko lokalnih pridelovalcev hrane/pijač je sodelovalo in se promoviralo na dogodku?
2.3 Koliko drugih akterjev je sodelovalo pri izvedbi dogodka (organizatorji, nastopajoči, podpor
2. 4 Koliko obiskovalcev se je udeležilo dogodka?
2.5 Ali so bili proizvodi, ki so bili predstavljeni v okviru dogodka/prireditve po njem vključen
2.4.1 Koliko?
3 TRAJNOSTNI RAZVOJ
3.1 Koliko lokalnih živil/jedi ste promovirali na dogodku?
3.2 Katera živila/jedi so bila izpostavljena kot lokalno najatraktivnejša in razpoznavna? Našt
3.3 Ali ste pri organizaciji in izvedbi vključevali in povezovali različne družbene skupine (n
3.3.1 Katere skupine so sodelovale? Definirajte.
4 IZOBRAŽEVANJE
4.1 Ali so v dogodku sodelovali tudi predšolski otroci, učenci, dijaki študentje? Koliko?
4.2 Ali ste v okviru organizacije in izvedbe dogodka sodelovali s kakšno izobraževalno instituc
4.2.1 S katero ali katerimi? Prosimo, da zapišete točna imena.
5 INOVATIVNOST
5.1 Ali je bil v okviru vašega dogodka razvit oziroma predstavljen kakšen nov kulinarični proi
5.1.1 Kateri nov kulinarični proizvod, ki je pripravljen izključno iz sestavin lokalnega okolj
Koliko inovativnih proizvodov, predstavljenih v okviru vašega dogodka, je bilo tržno/promocijsk
5.3 Ali ste pri razvoju in inovativnosti novih kulinaričnih proizvodov vzpostavili kakšno novo
5.3.1 Koliko novih poslovnih partnerstev ali povezav se je vzpostavilo?
5.4 Koliko ljudi je sodelovalo pri razvoju in inovacijah kulinaričnih stvaritev?
6 PODPORA MALIM IN SREDNJIM PODJETJEM
6.1 Koliko malih in srednjih podjetij je sodelovalo oziroma bilo povezanih z vašim dogodkom/pr
Ali v letošnjem letu razvijate oziroma ste že razvili kak nov tržni/promocijski projekt poveza
6.2.1 Kateri ali katere nove tržne/promocijski projekte?
7 GLOBALIZACIJA IN PREHRAMBENA PESTROST
7.1 Ali ste v času priprave, izvedbe in evalvacije dogodka razpoznali in evidentirali kakšno lo
7.1.1 Katero ali katere lokalne (avtohtone) sorte hrane ste razpoznali in evidentirali?
7.2 Koliko lokalnih pridelovalcev hrane, ki so sodelovali na dogodku goji domače/hišne, loka
7.3 Ali ste v tem letu razvijali oziroma razvili kakšen unikatni lokalni gastronomski proizvod
7.3.1 Kateri ali katere unikatne lokalne gastronomske produkte/spominke?
8 RAZNOLIKOST
8.1 Ali ste dogodek/prireditev promovirali tudi z znamko projekta ERG ?
Zakaj niste promovirali tudi znamko projekta ERG?
9 UPORABA NOVIH TEHNOLOGIJ IN MEDIJI
9.1 Ali je bil vaš dogodek oziroma prireditev, z omembo sodelovanja v projektu ERG, promoviran
9.1.1 Prosimo naštejte kje točno se je promoviral dogodek in kolikokrat?
9.2 Ali je bil vaš dogodek oziroma prireditev, z omembo sodelovanja v projektu ERG, promoviran p
9.2.1 Prosimo naštejte kje točno se je promoviral dogodek in kolikokrat?
9.3 Ali je bil vaš dogodek ali prireditev z omembo sodelovanja v projektu ERG, promoviran s pomo
9.3.1 Zakaj niste uporabili IKT?
9.3.2 Katere IKT tehnologije ste uporabili, za kaj točno in kolikokrat?
9.4 Koliko finančnih sredstev namenjate za vzpostavljanje promocije lokalne gastronomije v tem l
10 SODELOVANJE Z OSTALIMI EVROPSKIMI GASTRONOMSKIMI REGIJAMI
10.1 Ali ste vaš dogodek/prireditev povezali s katerim dogodkom/prireditvijo v ostalih evropskih
S katerim/katero?
Na kakšen način ste se povezali?
Ali je sodelovanje bilo tudi medijsko spremljano ?
Prosim izberite kje se je promoviral dogodek in kolikokrat
Izklopi preverjanje pogojev in opozoril
Prikaži pogoje in bloke pred vpr.
Prikaži imena spremenljivk
Vklopi komentarje na vprašanja